Locatie

Het verhaal van de plek

Op de locatie van de voormalige Bernardusschool, midden in het centrum van Oud Gastel, verrijst een nieuwe wijk 'Bernardushof'. De historie van de locatie speelt een belangrijke rol. Als leidend thema is de kloostertuin van de majestueuze Laurentiuskerk van deze locatie op een eigentijdse manier vertaald in de openbare ruimte. De architectuur maakt zich door zijn terughoudende vormen ondergeschikt aan de monumenten in het plan. De architectuur is tijdloos, innovatief en stoer. 

Bernardushof is wonen in een nieuw verleden; 'dorps wonen op een historische plek'. 

De ligging

Op een rustige locatie in een levendige dorpskern wonen, maar toch steden als Rotterdam en Breda binnen handbereik? Dat kan in Oud Gastel! Oud Gastel is in het westen van Noord-Brabant zeer centraal gelegen, binnen 10 minuten zit je op de snelweg. Steden als Dordrecht, Breda en Roosendaal bereik je gemakkelijk via de A17 en A58.  

Voor de zonnige zomerdagen ligt de gezellige haven van Willemstad op fietsafstand of kun je vanaf deze haven met de waterbus naar het kindvriendelijke natuureiland Tiengemeten. De eerste stranden van Zeeland bereik je met de auto binnen een half uur en het centrum van Antwerpen binnen een uur.

Wijk-Regio Makelaardij 
0165 - 522 044
info@wijk-regio.nl

Van de Water Makelaars - vestiging Breda 
076 - 524 2400
breda@vandewatergroep.nl

Ontwikkelaar

portret.jpg

Björn Moust
088 - 100 9500

kalliste_logo_b2c_licht.jpg